Hlavní obsah

Koupila si vysněné svatební šaty, kterých se odmítá vzdát. Chodí v nich i na nákup

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se čtyřiapadesátiletá Dawn Winfield-Huntová počátkem letošního srpna vdávala, měla na sobě jako mnoho jiných nevěst vysněné svatební šaty. Na rozdíl od nich se ale nespokojila s tím, že je bude mít na sobě jen při obřadu. Naopak, nosí je od té doby co nejčastěji, a to až do prvního výročí sňatku. A rozhodně se je nebojí zašpinit.

Foto: Profimedia.cz

Dawn s manželem

Článek

Místo uložení do krabice po vzoru jiných žen si čerstvá novomanželka sepsala na celý rok seznam aktivit a míst, která chce navštívit, samozřejmě oděna ve svatebním.

Za pouhý měsíc takto oblečená vyrazila Britka například na prohlídku Buckinghamského paláce, návštěvu železničního muzea, nebála se ani jízdy na paddleboardu.

Foto: Profimedia.cz

Dawn oblékla šaty na jízdu na paddleboardu...

A na rozdíl od jiných majitelek „památečních” svatebních šatů si je s klidem oblékla i na charitativní „barevný” běh, po kterém její oděv opravdu zářil všemi barvami.

Svatební šaty, které si pořídila za zhruba 300 liber (necelých 9000 korun), obléká ale i na běžné každodenní aktivity, jako je nakupování v supermarketu, ve dvojici s elegantními holínkami v nich pak vyrazila na oblíbený hudební festival.

Foto: Profimedia.cz

...na nákup...

„Mám v úmyslu oblékat své svatební šaty každý víkend až do prvního výročí, teprve pak je budu ochotna uložit. Asi mě to bude stát pár slz, ale bude za nimi schovaný krásný příběh a vzpomínky, které mi nikdo nevezme,“ cituje ji server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

... i na oblíbený festival

„Cizí lidé, kteří mě v šatech potkávají, mi většinou gratulují. Nejspíš si myslí, že mířím z obřadu na hostinu. Je to velmi milé. Jako poslední bod na mém seznamu pak bude charitativní ples, po kterém šaty vyperu a uložím do krabice s hromadou vzpomínek,“ uzavřela své vyprávění.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám