Hlavní obsah

Jaké šaty zvolily celebrity na udílení cen Grammy 2021

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 14. března se v Los Angeles odehrálo slavnostní předávání cen Grammy – nejvýznamnějších hudebních ocenění na světě. Hlavní kategorie letos zcela ovládly ženy. V jakých šatech vyrazily na červený koberec?

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Dua Lipa

Článek

Taylor Swift loni v létě nečekaně vydala osmé studiové album Folklore a již potřetí zvítězila v kategorii album roku. Na převzetí sošky zlatého gramofonu zvolila úchvatné květované šaty z nejnovější kolekce značky Oscar de la Renta. Výrazné minišaty vhodně doplnila růžovými sandálky na podpatku, které skvěle ladily s květinovou výšivkou.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka a producentka Taylor Swift

Mladší sestra Miley Cyrusové – Noah, která je rovněž úspěšná hudebnice, zvolila na červený koberec výrazné bílé šaty Schiaparelli s výstřihem, které byly doplněny efektní kápí. Model evokoval známý obraz s výjevem Zrození Venuše od Sandra Botticelliho.

Zlaté glóby 2021: Šaty ze slavnostního večera

Styl

Noah se navíc rozhodla doplnit své šaty výraznými doplňky. Na každém prstu měla prsten a  nechyběly ani vrstvené řetízky a několik párů náušnic.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Noah Cyrusová

Oceněná zpěvačka Dua Lipa, která dostala sošku za nejlepší popové album, doslova zazářila ve třpytivých šatech značky Versace. Róbu složenou z bodýčka s průstřihy na bocích doplňovala sukně ze síťoviny a drobných krystalů. Zdobné páskové sandály pak byly už je třešničkou na dortu.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Dua Lipa

Největší výstřih večera si dovolila zpěvačka Doja Cat, která vsadila na nevšední róbu od značky Roberto Cavalli. Vršek šatů připomínal rozepnutou motorkářskou bundu, která kontrastovala se zelenou sukní, ušitou z tisíce zelených peříček.

Módní divadlo podle značky Moschino

Styl
Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Doja Cat

Úspěšná rapperka Megan Thee Stallionová se zase zasloužila o jiné prvenství – nejdelší rozparek. Oranžové šaty na míru od značky Dolce & Gabbana ve stylu starého Hollywoodu byly jednoznačně nepřehlédnutelné.

Foto: Profimedia.cz

Rapperka Megan Thee Stallionová

Kostarická zpěvačka Debi Nova se objevila na udílení cen v růžových šatech od libanonského módního domu Georges Chakra. Svou volbou ale kritiky příliš nepotěšila. Navzdory efektivní dlouhé vyšívané vlečce totiž sklidila kritiku za špatně sedící živůtek a ne zrovna lichotivé řasení šatů v oblasti trupu.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Debi Nova

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám