Hlavní obsah

Zlaté glóby 2021: Šaty ze slavnostního večera

V pondělí 1. března se konal 78. ročník slavnostního předávání filmových a televizních cen – Zlatých glóbů. Letošní ročník byl specifický místem konání i samotným průběhem. Díky telemostu se vysílal z amerického Beverly Hills i New Yorku a většina celebrit se k ceremoniálu připojovala online. Co ale zůstalo stejné, byly krásné šaty nominovaných dam. Kdo si vedl nejlépe?

Foto: Profimedia.cz

Margot Robbieová

Článek

Letošní 78. ročník Zlatých glóbů se v mnohém lišil. Nevšední formát vysílání si vysloužil od online diváků mnoho kritiky. Na druhou stranu potěšil všechny milovníky módy, kteří trpí nedostatkem společenských akcí. K vidění byly totiž po dlouhé době krásné modely z nejnovějších kolekcí světových módních domů.

Největší ohlasy sklidila herečka Anya Taylor Joyová, která jako zrzka zazářila v minisérii Dámský Gambit, za kterou dostala i zlatou sošku. K přenosu se připojila online v nádherných smaragdově zelených šatech od značky Dior, které doplnila diamantovými šperky v astronomické hodnotě. Celý look měl na starosti stylista předních hollywoodských hvězd Law Roach.

Dior představil novou kolekci haute couture v magickém videu

Styl

Další oceněnou herečkou, která se k přenosu připojila, byla Rosamund Pikeová. Ta zvolila odvážné tylové šaty v červené barvě od značky Alexander McQueen, které doplnila černými gládami. Nevšední look si zasloužil body za svoji extravaganci.

Přímého přenosu se zúčastnila například i herečka Salma Hayeková, která rovněž vsadila na model od značky Alexander McQueen. Šaty působily elegantním dojmem ve stylu starého Hollywoodu.

Renée Zellwegerová v černé nadčasové róbě od Giorgia Armaniho překvapila novým účesem a potřetí těhotná herečka Gal Gadotová vystavila své dokonalé nohy v bílých mini šatech značky Givenchy.

Oslnivý lesk a třpyt. Tak vypadá kolekce z dílny Armani

Styl
Foto: Profimedia.cz

Zleva herečky Salma Hayeková, Renée Zellwegerová, Gal Gadotová

Nechyběly ani herecké legendy filmového plátna. Dvaašedesátiletá Jamie Lee Curtisová zazářila ve žlutých šatech s výstřihem od australského návrháře Alexe Perryho. Jane Fonda si přišla převzít cenu za celoživotní dílo ve stylovém bílém obleku, který vhodně doplnila metalickými lodičkami a diamantovými šperky.

Nechyběla ani Catherine Zeta-Jonesová v nadčasové černé róbě s asymetricky řešeným živůtkem a hlubokým rozparkem. Na akci ji doprovázel její manžel Michael Douglas.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečky Jamie Lee Curtisová, Jane Fonda, Catherine Zeta-Jonesová

Reklama

Související články

Zaměřeno na: Trendy kabelky roku 2021

Říká se, že styl je věčný a trendy pomíjivé, ale někdy se i trendy kousky mohou stát nadčasovými. Příkladem mohou být kabelky. Zatímco minulý rok byly v módě...

Výběr článků

Načítám