Hlavní obsah

Jaké trendy vládnou pánskému jarnímu šatníku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaro pomalu, ale jistě klepe na dveře, a to je pravý čas na to provést čistku v pánském šatníku. Ukliďte huňaté svetry a teplé bundy dozadu a vytřiďte kousky, které už dosloužily. Jejich místo nahraďte stylovými bombery, klasickými košilemi a modely ve světlých barvách.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Gant

Článek

Současná situace poznamenala i módní trendy. Letos se do popředí dostává zejména sportovně elegantní pohodlná móda. Minimalistické teplákové soupravy se nosí nejen na doma, ale také do měst.

Stačí je tak doplnit denimovou bundou a stylovými teniskami. Návrat zaznamenává také pánský army styl. Co se týče svršků, jarnímu šatníku vévodí klasické elegantní trenčkoty a bombery.

Foto: archiv firem

Modrý trenčkot, H&M, 2299 Kč. Béžový trenčkot, H&M, 2999 Kč. Svetr, s.Oliver, 1399 Kč. Boty, H&M, 749 Kč. Kalhoty, s.Oliver, 1999 Kč. Košile, s.Oliver, 1399 Kč. Lehká bunda, s.Oliver, 2199 Kč.

Znáte trend jménem shacket? Tyto košile nebudete chtít sundat

Styl
Foto: archiv firmy

Trenčkot z kolaborace H&M a Simone Rocha. V prodeji online od 11. března

Foto: archiv firem

Kožená bunda, Gant, 29 999 Kč. Bomber, Calvin Klein, 4399 Kč. Boty, Toms (prodává Urbanlux), 2499 Kč. Košile proužkovaná, Gant, 3599 Kč. Košile modrá, s.Oliver, 2499 Kč. Kalhoty, s.Oliver, 1999 Kč.

Letí zejména modely, které jako by vypadly ze 70. let, tedy nylonové, lesklé a oversized. Co se týče barev, neutrální odstíny doplňuje žlutá, která je ostatně i barvou letošního roku. Ve sportovní módě zase vládnou neony.

Doplňkům vévodí praktické ledvinky a tenisky. V letošním roce se opět vracejí retro siluety a tenisky, které stály u zrodu tohoto módního kultu. Dále pak futuristické modely, které zaujmou zejména sběratele.

Nejžádanější tenisky roku 2021

Styl
Foto: archiv firem

Bomber, H&M, 1299 Kč. Bunda, Levi's, 2999 Kč. Mikina, H&M, 949 Kč. Tepláky, H&M, 899 Kč. Boty, Levi's, 899 Kč.

Foto: archiv firmy

Nepodceňujte volnočasové oblečení. Ilustrační foto, F&F

Reklama

Související témata:

Související články

Nike uvádí první samonazouvací tenisky

Americká firma Nike uvádí na trh první samonazouvací tenisky, ke kterým se jejich nositel nemusí ohýbat. Unikátní technologie je vhodná například pro...

Výběr článků

Načítám