Hlavní obsah

Hezké domácí oblečení podpoří vaši produktivitu i vztah

Novinky, lin

Koronavirová pandemie se dotkla všech. Mnoho z nás se doslova přes noc ocitlo doma v karanténě či nám byla naordinována práce z domova. To ale neznamená, že je čas na vytahaná trička a ušmudlané tepláky. Naopak, hezké oblečení na doma je základem dobře fungujícího vztahu v izolaci i klíčem k produktivitě.

Foto: Lukáš Dvořák

Pyžamo od návrhářky Zuzany Kubíčkové.

Článek

Oblečení na doma je zejména mezi Čechy často opomíjená věc. Většinou se spokojíme s oblečením, které je onošené, poděděné nebo už vyšlo z módy. Pravdou ale je, že ani domácí móda by nám neměla být jedno, a to zejména v období, kdy doma trávíme více času než kdykoliv předtím.

Pokud se totiž poddáte lenosti, přestanete se upravovat a hledět na to, co máte na sobě, je dost možné, že se budete cítit unavenější, než kdybyste udělala pravý opak. Nehledě na to, že na atraktivitě vám oblečení „a la vstala a šla” také příliš nepřidá. Co si tedy obléknout?

Místo kolekcí šijí roušky. Čeští návrháři jdou do boje proti koronaviru

Styl

Pohodlí na prvním místě

Myslíte si, že cena ze hezké oblečení musí být nutně pohodlí? Pak vás vyvedeme z omylu. Stačí si pořídit takové, které bude z příjemného, nejlépe přírodního materiálu. Ideální je například bavlna, len nebo kašmír.

Foto: archiv firem

Zleva: Top, Etam, 639 Kč. Šortky, Etam, 559 Kč. Bílý komplet, Etam, 1099 Kč. Tepláky, Etam, 769 Kč. Mikina dlouhá, Kari Traa (prodává Norská móda), 1239 Kč

Foto: archiv firmy

Overal, Tchibo, 449 Kč

Co se týče střihu, tam záleží na osobních preferencích. Někomu je nejlépe v upnutých elasťácích, někdo další nedá dopustit na volný vršek i spodek. Vybírat proto můžete mezi jednobarevnými teplákovými soupravami v přírodních tónech, ale také pohodlným funkčním oblečením.

Pohodlnou alternativou jsou také overaly, které mají tu výhodu, že je nemusíte s ničím párovat. Navíc vypadají elegantně a žensky.

Proč je lepší během koronavirové krize nenosit šperky

Koronavirus
Foto: archiv firem

Zleva: Tepláky, F&F, 499 Kč. Mikina, F&F, 299 Kč. Overal, Etam, 1649 Kč. Top, F&F, 239 Kč. Legíny, F&F, 499 Kč

Důležitou součástí vašeho šatníku by mělo být i noční prádlo. Právě to totiž dokáže okořenit romantické chvíle strávené s partnerem. Pořiďte si přes internet například sexy krajkovanou noční košilku nebo romantický župánek s květinovým potiskem.

Foto: archiv firem

Zleva: Košilka, Tchibo, 549 Kč. Župánek, Tchibo, 849 Kč. Dámský župánek, Astratex, 769 Kč. Košilka, Astratex, 599 Kč

Foto: archiv firmy

Overal, Tchibo, 449 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Jak se vyznat v dámských hodinkách

Nezdá se to, ale výběr správných dámských hodinek může zabrat několik hodin, dnů i měsíců. Záleží, co hledáte - jestli módní doplněk, nebo ušlechtilou...

Jak se vyhnout přejídání při práci z domova

Při práci v kanceláři si často stěžujeme na rušivé elementy v podobě hlučných kolegů, kteří brzdí naši produktivitu. Při práci z domova tento problém odpadá,...

Výběr článků

Načítám