Hlavní obsah

Probuďte jaro v šatníku s růžovou barvou

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Růžová barva je v aktuální sezóně opět v módě. V obchodech často naleznete různorodé kousky v pastelových barvách, kterým dominuje právě růžová. Ať už si v podobném odstínu pořídíte jen jeden kousek nebo dokonce celý komplet, můžeme vás ujistit, že vás rozzáří, a dokonce i omladí.

Foto: Profimedia.cz

Růžovou si oblíbily i celebrity.

Článek

Nevyspala jste se do růžova? Nevadí, stačí do své skříně pustit oblečení v růžové barvě, které dokáže rozzářit pleť i zlepšit náladu. Vyberte si takový kousek, který vám zapadne do šatníku a zároveň ho probudí z tmavých zimních barev.

Do práce i na nedělní brunch

Pokud hledáte inspiraci, co si obléknout do práce nebo na pozdní nedělní snídani s přáteli, poohlédněte se po delší sukni v růžové barvě. Ta je sama o sobě tak výrazná, že ji stačí doplnit bílou košilí nebo topem, který vlastní v šatníku snad každá z nás.

Na nohy nasaďte slipony nebo tenisky, přes rameno přehoďte kabelku ve stejné barvě. Tím docílíte sladěného looku, který je pohodlný a trendy!

Foto: archiv firem

Kalhoty:

 Milovnice růžové

Pokud se řídíte heslem, že růžové není nikdy dost, tak není nic snazšího než si pořídit vlastní kostým v této barvě. Stačí si koupit výrazné růžové kalhoty s potiskem a doplnit je sakem ve stejném odstínu.

Aktuálním trendem jsou volnější saka v prodloužené délce, která působí lichotivě vůči postavě. Jednoduché tričko nebo halenku volte pokud možno v bílé barvě. Třešničkou na dortu jsou otevřené jednoduché sandálky v metalické barvě.

Foto: archiv firem

Kalhoty:

 Na odpolední kávu i pozdní drink

Vyrážíte s kamarádkou po dlouhé době na kávu a posezení se možná protáhne až do nočních hodin? K takové příležitosti si vytipujte outfit, ve kterém můžete vyrazit jak do kavárny, tak do klubu.

Zkusit můžete například úzké bílé kalhoty s růžovým krajkovaným topem. Na nohy nazujte tenisky v barvě kočičího zlata, do ruky zvolte malé barevné psaníčko, do kterého schováte sluneční brýle a to nejnutnější.

Foto: archiv firem

Kalhoty:

Jako princezna

Určitě si vzpomenete na českou pohádkovou Popelku, která na sobě měla dlouhé šaty v barvě červánků. Stejně něžně můžete díky této barvě vypadat i vy. Stačí si pořídit růžové šaty ve střihu, který víte, že vám sluší.

V tomto případě jde o kousek, který odhaluje ramena. Nejen díky těmto průstřihům upoutáte zaslouženou pozornost. Doplňky volte tón v tónu nebo v jiných pastelových barvách. Černou barvu doporučujeme pouze u páskových bot, v jiném případě by působila moc tvrdě.

Foto: archiv firem

Kalhoty:

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám