Hlavní obsah

Supermodelka představila luxusní spodní prádlo za 10 miliónů dolarů

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Éterická kráska Candice Swanepoelová (25) ukázala v New Yorku nejdražší set spodního prádla na světě za deset miliónů dolarů, tedy 200 miliónů korun. Všichni přítomní mohli ale oči nechat spíše na krásné modelce, která soupravu představovala. Svým vzezřením zastínila rubíny, diamanty i 4200 drahokamů, kterými je luxusní spodní prádlo vysázeno.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Modelka Candice Swanepoelová představila podprsenku zdobenou diamanty a safíry v přepočtu za 200 miliónů korunVideo: Reuters

 
Článek

Nejdražší set na světě bude představen na jedné z největších módních akcí za tento rok. 10. prosince se bude konat výroční přehlídka značky Victoria’s Secret, která se specializuje právě na výrobu spodního prádla. V posledních letech ale uvedla na trh i parfémy, módní doplňky, plavky a oblečení.

V New Yorku nebyl středem pozornosti luxusní set, ale hlavně sama Swanepoelová. Její nádherná, tematicky zlatá róba dokonale kopírovala štíhlé tělo a dávala vyniknout jejím božským křivkám. Krásná Jihoafričanka, která je jednou z hlavních modelek této značky, takzvaných andílků, si zájem novinářů velmi užívala a rozdávala úsměvy fotografům a kameramanům na všechny strany.

Foto: Profimedia.cz

Luxusní set spodního prádla představí Candice Swanepoelová 10. prosince na módní přehlídce Victoria´s Secret.

Značka je známá především i díky svým tvářím, které ji prezentují. Mezi nejznámější modelky patří Miranda Kerrová, Naomi Campbellová, Karolina Kurková, Heidi Klumová, Gisele Bündchenová, Eva Herzigová, Adriana Limová, Alessandra Ambrosiová a další.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak si vybrat ideální zimní kabát

Rozhodnout se pro kabát či bundu na nadcházející zimu, se může zdát velmi jednoduché. Mnoho lidí ho často zanedbává a koupí to, co se jim líbí a o funkčnosti...

Tajemství kvalitních pánských košil

Až do 18. století byla pánská košile považována za spodní prádlo - vidět byl jen límeček. Přestože se od té doby mnohé změnilo a košile jsou vnímány jako...

Výběr článků

Načítám