Hlavní obsah

Novinka na trhu: Luxusní podprsenka s diamantovým zapínáním za 24 miliónů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Diamanty ozdobené podprsenky nejsou nic výjimečného. Nicméně doposud tyto drahé kovy zdobily především košíčky podprsenky, což bylo mnohdy pro ženy velmi nepraktické. Společnost Ultimo tedy přišla s inovací a diamanty osázela platinové zapínání na zádech. Podle majitelky společnosti Michelle Moneové k tomu bylo použito dvaatřicet jednokarátových čirých diamantů v hodnotě 24 miliónů korun.

Článek

Luxusní zapínání vyrobil klenotník Grant Macintyre.

„Která dívka by nechtěla být zahalena v diamantech od hlavy až k patě? Všichni jsme už viděli podprsenky, jejichž košíčky jsou pokryty diamanty, ale my jsme chtěli navrhnout něco mnohem elegantnějšího a lépe nositelného,“ uvedla zakladatelka společnosti.

Ovšem nedoufá, že její podprsenka s tak horentní pořizovací cenou půjde na dračku. „Ale doufáme, že se alespoň jeden či dva muži najdou, kteří si koupí tuto podprsenku, kterou jim na objednávku vyrobí náš tým expertů na šití podprsenek a výrobu diamantů. Ničím neřeknete lépe miluji tě než právě diamanty,“ dodala Moneová.

Ale i méně movití pánové zasažení ekonomickou krizí mohou svůj protějšek potěšit. Kopie podprsenky vyrobená ze saténu a křišťálových kamínků vyjde na pouhých 35 liber – asi tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Světový hit: neviditelné kalhotky a slipy

Máte rádi svobodu bez jakéhokoliv omezení? Pak právě na vás mysleli výrobci velmi revolučního spodního prádla, jež se stává doslova hitem ve světě a vlastně...

Výběr článků

Načítám