Hlavní obsah

Co o ženách prozradí barva jejich spodního prádla

Londýn

Volba spodního prádla a zvláště jeho barva odhalí na ženu mnohé a podle psychologů také to, jakým typem milenky je. Pokud volí například bílé prádlo, naznačuje, že se ráda přiučí něčemu novému. Ovšem dnes v oblibě vedou především podprsenky a tanga v tělové barvě. Odpovídá to současnému naturelu mladých žen.

Článek

Tzv. nahý styl spodního prádla, které splývá s barvou kůže a je minimalistické, je velmi oblíbený. Podle doktorky Donny Dawsonové odpovídá sexualitě dnešních mladých dívek a žen.

„Odpovídá osobnosti, která je přirozená, bezstarostná, stojí pevně nohama na zemi a je upřímná,“ vysvětluje Dawsonová volbu prádla v tělových tónech.

Foto: Profimedia.cz

Tělová barva prádla odpovídá naturelu současné ženy

Naopak výrazné barvy svědčí o jisté dravosti, červené prádlo naznačuje, že dotyčná rozhodně není v posteli plachá, je vášnivá, energická a dramatická.

Foto: Profimedia.cz

Výrazné barvy prádla jsou charakteristické pro sexuální dračice

Růžové prádlo nosí ženy submisivní a poddajné, které se nechají vždy vést. Jsou romantické a jemné a potřebují cit. Takové ženy jsou zároveň velmi ženské a smyslné.

„Barvy na teplém konci spektra (červená, oranžová, žlutá) vyvolávají vzrušení a působí vitálně a mohou ve skutečnosti zvýšit krevní tlak, srdeční tep a zrychlit dýchání,“ dodává Dawsonová.

Foto: LUNA, Novinky

LUNA

Reklama

Související témata:

Související články

Trenky, boxerky, nebo slipy? Věčné dilema

Podobně jako dívky či ženy řeší v obchodě s prádlem dilema: tanga, nebo obyčejné kalhotky, i muži mají téma k rozhodování. Trenky stažené do gumy s volnými...

Výběr článků

Načítám