Hlavní obsah

I v dešti zázáříte se stylovou pláštěnkou, holínkami či deštníkem

Novinky, Barbora Vaníčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mrzí vás, že jste nakoupila lehké šaty, světlé sukně a roztomilé boty na léto, ale počasí nehodlá respektovat vaše rozhodnutí? Nevěšte hlavu, i během letních bouřek a deštíků můžete vypadat stylově. A možná si bláznivé a pohodlné modely do deště užijete víc, než letní modely.

Článek

Pryč je doba, kdy byly holínky vhodné tak akorát na dětský tábor a do chléva. Z dříve nenáviděné části botníku se stal během okamžiku módní hit a návrháři se předhánějí, kdo navrhne kreativnější, romantičtější nebo bláznivější obuv do deště. Pokud se nespokojíte s ulítlou barvou, sáhněte po pruzích, tečkách a květech.

Ani gepardí vzor už není jen záležitostí sexy prádla, odvážných šatů a plavek. Pokud si libujete ve vzorku šelmí kůže, můžete si klidně pořídit holínky podle svého gusta. Romantické povahy jistě ocení model, který vypadá pomalu jako herbář a působí skutečně něžně a romanticky. Boty s vlčími máky zase přímo vybízí, aby se jejich majitelka proběhla mokrou travou.

Kabáty, pláštěnky, pršipláště

Pokud budou vaše nohy v suchu, postarejte se důkladně i o zbytek těla. Na výběr jsou gumové pláštěnky, kterými neprosákne ani kapka vody, šusťákové modely nebo slušivý baloňák z pevné nepromokavé látky. Gumové pláštěnky, které můžete doplnit gumovými kloboučky se hodí spíš na výlet, než na běžné nošení do práce. Snažte se tedy pořídit si pěkný baloňák, který vám bude ladit k holínkám.

Barevné kombinace záleží jen na vašem vkusu a odvaze. Nebojte se ale popustit uzdu své fantazii. Kdy už jindy se chcete trochu odvázat, než když se rozhodnete běhat po městě v holínkách? V mohutných botách navíc nohy vypadají štíhlejší a velice sexy.

Pokud se vám podaří vybrat i vhodný deštník, vytvoříte dokonalý model do letního deště a věřte, že se za vámi leckdo otočí spíš než v letních šatech. V šedivém dni totiž barevnou kombinací stylového oblečení do deště přímo zazáříte.

Reklama

Související témata:

Související články

Letošní léto ovládne etno styl

Přestože móda jde neustále kupředu, existují styly, jež se v pravidelných intervalech vracejí. Patří sem i etno styl, který charakterizují výrazné potisky,...

Výběr článků

Načítám