Hlavní obsah

Na pláže se vracejí plavky s bondovskou elegancí

Právo, Adina Janovská

Šumění moře, laskající sluneční paprsky, jemný písek, něžně hladící bosá chodidla, a osvěžující koktejl, tak si mnozí představují ideální dovolenou. Na takové se ale rozhodně neobejdeme bez trendy plavek, v nichž budeme skvěle vypadat.

Článek

Stejně jako trendy v odívání i plavky zaznamenávají návrat do 80. let, a to především v barevnosti a použitých vzorech, od puntíků přes proužky a květinové vzory až po flitry a velké kovové ozdoby. Frčí kvalitní lesklé materiály.

Prim sice hrají decentnost a elegance, rozhodně to však neznamená, že by použité barvy a vzory nemohly být veselé. Moderní jsou všechny odstíny evokující jarní přírodu. Vzory a barvy dají vyniknout opálené pokožce.

Fádně nemusí působit ani plavky sportovního střihu, které mohou zázračně zvýraznit zajímavé barevné kombinace. Nebojte se popustit uzdu fantazii, kombinováním odlišných horních a dolních částí můžete vytvořit originální model.

Ze střihů zůstávají „in“ klasické bikiny a oblíbené tankiny, jejichž prodloužený vrchní díl končí až těsně nad pupíkem. Své místo si i nadále drží střihy s tzv. push-up podprsenkou, která opticky vylepší dekolt každé ženy.

Černobílá klasika

Nemáte-li odvahu experimentovat, vsaďte na popartovou černobílou klasiku či modrobílou námořnickou kombinaci. Nejenže jsou šik, ale rozhodně nikdy nevyjdou z módy. Navíc jsou velmi vstřícné k těm z nás, které se snaží ukrýt nějaký ten kilogram navíc.

:.Lehce vyztužená podprsenka krásně formuje dekolt. Květinový hippie vzor je atraktivní, vybrat si můžete barvy a vzory, které vám padnou. Triola, podprsenka 792, kalhotky 320 Kč. FOTO: Triola

Jednoznačně zeštíhlující efekt mají plavky jednodílné. Modely s výkroji na bocích navíc opticky uberou hned několik centimetrů. Zvolíme-li model s push-up podprsenkou, zaručeně na nás spočine se zalíbením nejedno mužské oko. Novým zdobným prvkem pro nadcházející sezónu jsou vzory vyšívané jemnými korálky. A chcemeli se přímo blýsknout, vsaďme na hit sezóny, jímž jsou modely s aplikovanými kamínky Swarovski.

I nadále jsou moderní a žádané tzv. puzzle kombinace, řešící problém s nesouměrnou postavou. Díky nim můžeme při výběru kombinovat různou velikost horního a spodního dílu.

:.Jednodílné plavky perfektně padnou. Postavu modeluje korzetové vyztužení, poprsí zvýrazní jemné košíčky. Dekorativní kontrastní vsadky jsou jedním z módních prvků sezóny, 999 Kč. Muži ocení plavky/šortky se zadní kapsou, 399 Kč.  FOTO: Neckermann

Reklama

Související články

Móda, která se hodí do přírody i do města

Dobrý úmysl vyrazit na výlet, ať už do přírody, za památkami nebo do neznámých měst, může zkomplikovat šatník, nedostatečně vybavený pro tyto příležitosti....

Výběr článků

Načítám