Hlavní obsah

Victoria Beckhamová popřela svými botami zákony gravitace

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Ať si o jejím stylu myslíte cokoliv, je nepopiratelné, že Victoria Beckhamová na sebe dokáže strhnout veškerou pozornost. Naposledy ochromila newyorskou dopravu, když si nazula vysoké a úzké latexové kozačky za 3300 liber (102 000 korun), které popírají zákony zemské přitažlivosti.

Foto: Kristin Callahan, Profimedia.cz

Victoria Beckham v botách Antonia Berdariho

Článek

Boty od Antonia Berardiho, které nemají žádný podpatek a ve kterých se zdá být nemožné se vůbec pohybovat, přilákaly o víkendu mnoho zvědavců k představení nového parfému populární dvojice David Beckham-Victoria Beckhamová v obchodním domě Macy's.

Anglo-italský návrhář Berardi je starý přítel Beckhamových, který jim před devíti lety přichystal oděv na oslavu, jež následovala po jejich oficiálním svatebním obřadu. Svůj "bezpodpatkový" trend zahájil v létě sandály za 1800 liber (55 500 korun), které si pořídily kromě Beckhamové i Uma Thurmanová s Gwyneth Paltrowovou.

Nových bezpodpatkových bot, které Berardi vyrábí na zakázku, se prodalo již 60 párů. Podle autora prý radikální design nepůsobí své majitelce žádnou bolest. "Jsou perfektně vyvážené. Když dívky přijdou na zkoušení, vypadají trochu vystrašeně, ale na konci říkají, že je to jako nosit obyčejné boty," řekl. Podle mluvčího jeho pařížského módního domu jsou podpatky pouze psychologická záležitost.

Lékaři s módním výstřelkem nesouhlasí. Podle nich může jejich pravidelné nošení způsobit trvalé fyzické následky.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám