Hlavní obsah

Francouzskou turistku hromadně znásilnili v Kambodži

Třiačtyřicetiletou francouzskou turistku tři Kambodžané vtáhli 11. října do vozu v oblíbeném letovisku Kampot. Odvezli ji na odlehlé místo a pak ji opakovaně hromadně znásilnili, uvedla agentura AP. Policie je dopadla a muži se k činu přiznali.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Bezpečnostní kamera zachytila, jak francouzskou baťůžkářku vtáhli v Kambodži do autaVideo: AP

 
Článek

Tři místní obyvatelé v čele s taxikářem jedoucí v Toyotě Camry ženě ve tři ráno nabídli, že ji dovezou do hotelu. Vtáhli ji do vozu, odvezli na odlehlé místo. Všichni tři ji opakovaně znásilnili, než ji dovezli kolem 5:40 hodin do místa, kde byla ubytovaná.

Žena se obrátila na policii. Provinční policejní šéf uvedl: „Její podání bylo detailně prošetřeno. Všichni tři podezřelí byli dopadeni.“ Zatčeni byli v úterý a ve středu, i když žena přiznala, že pila a ne vše si pamatuje jasně. Generálmajor policie Mao Čanmansuris řekl, že 37letý taxikář Seng Srun, 19letý Pum Livy a 23letý Negt Nophea se ke znásilnění turistky přiznali.

Bezpečnostní kamery zachytily ženu v černých minišatech s batohem, jak vyšla z restaurace Zlatý čas. Zastavila u ní Toyota Camry, ze které vystoupil jeden muž a začal se s ní bavit, asi jí nabízel odvoz. Vidět je také, že pomoc s nasednutím připomíná spíše nacpání do auta.

Hromadné znásilnění může mít negativní dopad na turistický ruch v oblasti, kterou si oblíbili zejména batůžkáři, uvedl policejní asistent, který zdůraznil, že znásilnění v zemi jsou vzácná.

Loni Kambodžu navštívilo přes 170 tisíc francouzských turistů, což je nejvíce ze všech evropských zemí. Jezdí tam ale každoročně také dva miliony Číňanů.

Chtěl jsem jí jen vrátit mobil, řekl soudu Afričan obžalovaný ze znásilnění nezletilé dívky u Litoměřic

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám