Hlavní obsah

Australská anorektická dvojčata uhořela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Melbourne

Úmrtím 42letých dvojčat, která smutně proslavil neúspěšný boj s anorexií, skončil víkendový požár domu v Geelongu nedaleko australského Melbourne. První z žen zemřela na místě, druhá po převozu do nemocnice.

Známá dvojčata trpící anorexií zemřela při požáru

 
Článek

Clare a Rachel Wallmeyerovy připomínající se svou hmotností 30 kilogramů spíše chodící kostlivce v minulosti několikrát vystoupily v australské televizi, aby promluvily o svých problémech. Anorexií trpěly od mládí, kdy propadly vášni pro vytrvalostní běh.

“V podstatě nic nejíme. Možná si dáme kousek melounu,” prohlásila Clare a její sestra dodala: “A dietní colu a kafe”. K tomu ale hojně užívaly projímadla.

Obě sestry měly také oplétačky se zákonem kvůli krádežím a řízením auta pod vlivem návykových látek. Nedávno prohlásily, že nikdy nebyly zamilované, nikdy nepracovaly a věřily, že je jen otázkou času, než zemřou - spolu.

Některé zprávy v minulosti uváděly, že se ženy pokoušely o sebevraždu. Jejich nedělní úmrtí nicméně vyhodnotili vyšetřovatelé jako nešťastnou náhodu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám