Hlavní obsah

Zkušený kickboxer nachytal zloděje ve svém domě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přísloví Kdo s čím zachází, tím také schází, se zcela hodí na párek zlodějů ze saského městečka Roßheim. Vloupali se do jednoho z domů, aby tam sebrali vše, na co přijdou, respektive co by mohli zpeněžit. Nepočítali ovšem s tím, že majitel, zkušený kickboxer, je nachytá, píše server týdeníku Focus.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Sedmadvacetiletý majitel sice doma nebyl, ale o tom, že se v jeho domě něco děje, ho informovala v noci sousedka. „Řekla, že se tam něco děje, protože odtamtud slyší hluk. Okamžitě jsem se vydal domů,“ popsal a pokračoval: „Byl jsem venku a oni dělali takový randál, že je nešlo přeslechnout.“

Zavolal podle svých slov policii a čekal. Jenže zloději svou „práci dokončili“ a dům s lupem opouštěli.  Podle popisu okradeného měli s sebou všechnu elektroniku, kterou tam našli. Notebook, playstation, ale i televizi.

Vypadal jako Věstonická venuše, líčil student. Za pobodání trenéra MMA dostal 12 let

Krimi

Okradený muž tvrdil, že když na něj zloději venku narazili, začali mu vyhrožovat nožem. To už bylo na okradeného moc a jako mistr v kickboxu se do nich pustil. „Navzdory tomu, že mě pořezali, dal jsem jim co proto. Jednoho z pachatelů jsem zadržel, druhému se podařilo uniknout a policie po něm stále pátrá,“ popsal mladý muž.

Zadržený pachatel už ale dávno není ve vazbě. „Předám jim zloděje a oni ho hned propustí. To je špatný vtip,“ komentoval situaci okradený.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám