Hlavní obsah

Unesenou Francouzku našli po týdnu v kufru auta v Německu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Offenburg

Šťastný konec mělo zmizení 15leté Chloé Rodriguezové z jižní Francie. Poté, co 9. listopadu zmizela během cesty za kamarádkou, ji v pátek při rutinní kontrole objevila německá silniční hlídka v kufru auta 32letého muže.

Foto: Profimedia.cz

Chloé Rodriguéz

Článek

Chloé se v den, kdy ji spatřila rodina naposledy, vydala na skútru za svojí kamarádkou. Stroj byl nalezen deset kilometrů od jejího bydliště i s osobními věcmi vyjma přilby.

V sobotu už byla Chloé na cestě domů ve vlaku TGV poté, co během noci vypovídala před německými vyšetřovateli. „Řekla nám, že byla schopna vést s únoscem dialog a že dělala všechno, co jí nařídil,“ popsal později dívčin otec Jesus. Chloé se bála, že ji muž zabije. Pochopila, že se dokáže rychle rozčílit.

Během své anabáze si snažila pamatovat podrobnosti nejen o muži, který ji zadržoval, ale i o cestě. Neustále si také v paměti připomínala registrační značku vozu.

Dívčino utrpení rázem skončilo v pátek odpoledne, kdy německá hlídka auto zastavila kvůli rutinní prohlídce. Řidič se snažil ujet, ale vůz naboural. Únosce skončil ve vazbě v německém příhraničním městě Offenburg.

Foto: Profimedia.cz

Únosce s vozem havaroval.

Podle serveru RTL.fr pochází z jihofrancouzského regionu Gard a byl už dříve trestán za sexuální útok proti šesti ženám. Vězení opustil v květnu 2009. Jeho právník potvrdil, že také dříve jeho klient ženy unášel v kufru auta. Doplnil, že žádnou nezabil. „Pokaždé, kdy se mu žena vzpírala, odešel,“ poznamenal.

Chloé je podle jejích rodičů v pořádku, je ale vyčerpaná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám