Hlavní obsah

Slovenská učitelka v mateřské škole nadýchala 2,7 promile

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

O děti v mateřské škole ve slovenském městě Partizánské se starala 54letá opilá učitelka, které bylo naměřeno 2,7 promile alkoholu v krvi. V pátek o tom informovala televize Markíza.

Foto: TV Markíza

Mateřská škola v Partizánském

Článek

Televize upozornila, že učitelka byla v práci od rána a nafoukala odpoledne. „Nikdo si nevšiml, zda pila také ve třídě mezi dětmi,” uvedla televize. „Zacítila jsem to i přes roušku a učitelku prozradila také nejistá chůze,” řekla ředitelka školy.

Ta začala situaci okamžitě řešit s bezpečnostním technikem a policií. „Učitelka foukat nechtěla. Policisté ji museli přemlouvat. Výsledek všechny překvapil,” konstatovala televize.

Žena řídila s 5,7 promile, dostala podmínku a přišla o fabii

Krimi

„Přístroj ukázal 2,7 promile a po patnácti minutách 2,33 promile,” upřesnila ředitelka.

Učitelku odvezli z práce policisté a skončila v cele předběžného zadržení. Policisté nyní vyhodnocují, zda učitelku obviní. „Ani nechci myslet na to, co se mohlo stát. Jsem vděčná za to, že se dětem nic nestalo,” řekla ředitelka.

„Není možné, aby učitelka mateřské školy v takovémto stavu pracovala s dětmi. Takováto věc se nemůže nikdy opakovat,” reagoval primátor města Partizánské Jozef Božik.

Reklama

Výběr článků

Načítám