Hlavní obsah

Tajemná smrt šípy v Pasově: Dívka, kterou našli mrtvou, utekla od rodiny

Naše dítě se stalo kořistí těch, kteří zemřeli v pasovském penzionu, tvrdí rodiče 19leté dívky, která byla nalezena mrtvá v bytě ve Wittingenu. Její smrt je provázaná s tajemnými úmrtími třech lidí v penzionu nedaleko Pasova a smrtí další ženy v bytě ve Wittingenu, uvedla televize RTL.

Foto: Profimedia.cz

Policejní páska před domem, kde byly nalezeny dvě mrtvé ženy.

Článek

Televize RTL s odkazem na informace blízké vyšetřovatelům uvedla, že všech pět mrtvých mělo mezi sebou sexuální vztah. První výsledky vyšetřování naznačují, že pro trojici, která byla zabita vystřelenými šípy v pasovském penzionu, měl být rok 2017 přelomový.

Zosobněným zlem je podle rodičů mrtvé dívky 53letý Torsten W., který si kolem sebe vytvořil jakýsi kruh či společenství lidí. V síti uvízla i mladá dívka, která pocházela ze spolkové země Porýní-Falc. S Torstenem W. se měla poznat na kurzu sebeobrany a kvůli němu přerušila kontakty se svou rodinou.

„Bylo to rychlé, během 14 dnů přerušila s rodinou a svým okolím všechny kontakty a zcela se izolovala,“ popsala matka dívky televizi RTL.

Dcera se podle jejích slov dokonce rozešla se svým přítelem – poslala mu esemesku.

Podle matky se chtěla stýkat jen s lidmi ze skupiny kolem bojových umění. Jakmile dosáhla plnoletosti, rodinu okamžitě opustila a přerušila s ní veškerý kontakt. Odstěhovala se do dolnosaského městečka Wittingen.

Dívka byla nalezena mrtvá spolu s 35letou učitelkou v jejím bytě ve Wittingenu.

Učitelka byla životní partnerkou Fariny C., ženy, která objednala pokoj v pasovském penzionu, zaplatila za něj a později byla nalezena na podlaze pokoje s hrdlem prostřeleným šípem.

Učitelka, která pocházela z Bad Kreuznachu, uzavřela s Farinou v roce 2017 registrované partnerství a obě ženy používaly stejné příjmení. Zda s nimi 19letá dívka sdílela společnou domácnost, policisté teprve zjišťují.

Obě mrtvé ženy byly nalezeny v bytě ve Wittingenu v pondělí, zdroj z policie uvedl, že ženy byly mrtvé už několik dní. Nyní se čeká na výsledky pitvy, které by měly potvrdit příčinu smrti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám