Hlavní obsah

Jistá okamžitá smrt. Dva šípy vystřelené do srdce a jeden do krku zabily trojici v penzionu v Pasově

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pasov

Dva šípy vystřelené kuší do srdce a jeden šíp, který skončil v krku další oběti, zabily tři lidi, jejichž těla nalezla v sobotu pokojská v penzionu u řeky Ilze nedaleko bavorského Pasova. Předběžné výsledky pitvy zveřejnilo v úterý státní zastupitelství v Pasově.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V tomto penzionu v Pasově našla pokojská tři mrtvé zastřelené kušíVideo: Reuters

 
Článek

Třiapadesátiletý muž a třiatřicetiletá žena, kteří byli nalezeni mrtví v posteli a drželi se za ruce, byli oba střeleni do srdce. Smrt nastala okamžitě.

Druhá žena byla nalezena na zemi. Šíp jí probodl hrdlo, uvedl Walter Feiler, mluvčí státního zastupitelství. Také ona zemřela velmi rychle. U žádné ze tří obětí nenašli patologové žádná obranná zranění či  poranění způsobená snahou zachránit si život.

Vyšetřovatelé se proto domnívají, že smrt všech tří nemá na svědomí žádná další osoba. Forenzní laboratoř se nyní snaží přijít na to, zda jedna ze tří obětí zastřelila další dvě a potom obrátila kuši proti sobě, nebo se zastřelili vzájemně. V pokoji byly nalezeny tři kuše.

Snídani si nepřáli

Jako nejpravděpodobnější se vyšetřovatelům jeví varianta, že mladší žena zastřelila muže a ženu v posteli a potom kuši obrátila proti sobě, píše deník Bild s odkazem na zdroj blízký vyšetřování. Forenzní technici se tuto domněnku nyní snaží prokázat.

Trojice přicestovala do penzionu v pátek v bílém voze značky Renault. Všichni se ubytovali v jednom třílůžkovém pokoji. Mladší žena ho zaplatila na tři dny, snídaně si nepřáli. V sobotu kolem poledne našla pokojská všechny tři hosty mrtvé.

Reklama

Výběr článků

Načítám