Hlavní obsah

Záhadná úmrtí v Pasově: Byl to milostný trojúhelník, tvrdí o mrtvých v penzionu svědek

Pátrání po minulosti třech mrtvých probodených šípy v penzionu nedaleko německého Pasova zavedlo detektivy až k Alexanderu Krügerovi. Tento muž pronajal před časem Torstenovi W. (53) byt a chování budoucího nájemce bylo více než zvláštní.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V tomto penzionu v Pasově našla pokojská tři mrtvé zastřelené kušíVideo: Reuters

 
Článek

Krüger televizní stanici RTL řekl, že šlo zřejmě o fatální milostný trojúhelník. Vyprávěl, že když podepisovali nájemní smlouvu, Torsten W. se představil jako diplomovaný psycholog a doprovázela ho blondýnka.

Tehdy se Krüger domníval, že je to jeho manželka. Od podpisu smlouvy ji už ale nikdy neviděl. Místo toho Torstena W. potkával v doprovodu lesbického páru. Později si všiml, jak muž se ženami hrubě zachází.

Krüger vyprávěl, že ho později vyhledal soukromý detektiv. Měli ho prý platit rodiče jedné ženy, kteří si přáli, aby ji našel a osvobodil ze spárů jeho bývalého nájemce.

Foto: Matthias Schrader, ČTK/AP

Penzion u řekly Ilz nedaleko Pasova, kde byli nalezeni tři mrtví zabití kuší.

Obchod se středověkým zbožím měl Torsten W. v městečku Westerwald na zadním dvorku nákupního střediska. Často ho potkával Martin Loos. „Nenosil nic jiného než černé oblečení. Říkal jsem si, že je určitě příznivec gothic stylu. Vždy jsem ho viděl v doprovodu mladších žen,“ řekl.

Farina C. (30), Torsten W. (53) a Kerstin E. (33) nalezli smrt v penzionu u řeky Ilz nedaleko Pasova. Muž a třiatřicetiletá žena, kteří byli nalezeni mrtví v posteli a drželi se za ruce, byli oba střeleni do srdce. Smrt nastala okamžitě. U postele byly nalezeny závěti.

Druhá žena byla nalezena na zemi. Šíp jí probodl hrdlo, uvedl Walter Feiler, mluvčí státního zastupitelství. Také ona zemřela okamžitě. U žádné ze tří obětí nenašli patologové obranná zranění či poranění způsobená snahou zachránit si život.

Trojice přicestovala do penzionu v pátek v bílém voze značky Renault. Všichni se ubytovali v jednom třílůžkovém pokoji. Mladší žena ho zaplatila na tři dny, snídaně si nepřáli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám