Hlavní obsah

Srážku vlaku s autobusem východně od Moskvy nepřežilo 16 lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva
Aktualizováno

Při železničním neštěstí, k němuž došlo v pátek východně od Moskvy, přišlo podle nové bilance o život 16 lidí. Brzy ráno se poblíž města Vladimir srazil vlak s autobusem, informovaly místní úřady. Příčina neštěstí se vyšetřuje. Většina obětí je z Uzbekistánu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Srážku vlaku s autobusem nepřežilo 16 lidíVideo: Reuters

 
Článek

„Podle předběžných údajů zemřelo šestnáct lidí včetně jednoho dítěte. Zbylí cestující, mezi nimiž bylo několik dětí, byli s různými zraněními převezeni do nemocnic. Počet zraněných a mrtvých se upřesňuje,“ uvedli vyšetřovatelé pro agenturu Interfax. Původně bylo oznámeno 19 obětí.

Foto: Handout, Reuters

Vrak autobusu u Pokrovky

Podle ministerstva zahraničních věcí Kazachstánu bylo v autobusu 55 občanů Uzbekistánu a dva kazašští řidiči. „Jeden z nich zemřel,“ uvedl resort.

Foto: Handout, Reuters

Trosky vlaku na místě neštěstí u Pokrovky

Vlak byl na cestě z Petrohradu do Nižného Novgorodu a narazil u stanice Pokrovka do kazašského autobusu, který podle agentury TASS zůstal stát na železničním přejezdu. Zřejmě mu zhasl motor, uvedla agentura Interfax. Vlak jej po nárazu před sebou tlačil několik metrů.

Foto: Handout, Reuters

Místo neštěstí u Pokrovky

Policie případ vyšetřuje jako nedbalostní trestný, porušení bezpečnostních nařízení v dopravě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám