Hlavní obsah

Skupina syrských hochů sexuálně napadla v berlínském bazénu dívky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berlín

Skupina syrských chlapců měla tento týden v bazénu v Berlíně obklíčit a sexuálně napadnout několik dívek. Podle informací deníku Berliner Morgenpost hoši ve věku od sedmi do čtrnácti let dívky napadli přímo v bazénu. Obklíčili je ze všech stran a osahávali je na intimních místech. Incident potvrdila policie.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Pět těch kluků chytilo dívky a sahalo jim na zadek a prsa,“ řekl Morgenpostu otec napadených. Do bazénu v berlínském Mariendorfu přišel se třemi dcerami ve věku devět, jedenáct a čtrnáct let a kamarádkou nejstarší z nich.

Na vše upozornila jedenáctiletá dívka, které se podařilo ze sevření chlapců vymanit a zalarmovat plavčíka. Ten zasáhl a přivolal policii.

Policie hochy předala rodičům

Strážci zákona hochy odvezli na policii, kde je vyslechli a sepsali s nimi protokol. Vzhledem k jejich nízkému věku je ale poté předali rodičům. Do bazénu, kde obtěžovali dívky, rok nesmějí. „Vyšetřovali jsme přečin sexuálního charakteru. Hoši měli dívky doplavat a sahat na ně,“ potvrdila Morgenpostu mluvčí místního policejního oddělení.

Celkem mělo dívky obtěžovat sedm chlapců. Šest z nich je ze Sýrie, národnost posledního podle německého listu zjištěna nebyla. Nejstaršímu je čtrnáct, ostatní jsou ve věku od sedmi do jedenácti let.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám