Hlavní obsah

Na Krym přivezli ze Sýrie 14 padlých Rusů, tvrdí ukrajinská rozvědka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kyjev

Na Krym anektovaný Ruskem bylo v listopadu údajně převezeno dalších čtrnáct těl Rusů, kteří padli v Sýrii. Ve středu to podle listu Ukrajinska pravda oznámila hlavní správa ukrajinské rozvědky.

Foto: Profimedia.cz

Ruští vojáci. Ilustrační foto.

Článek

„Velitelství Vojenských sil Ruské federace nadále tají fakta o smrti ruských vojáků během bojů v Sýrii,“ uvedla se středu ve své zprávě rozvědka.

Rozvědka tvrdí, že letos v listopadu do Novofedorovky a Feodosije dopravili čtyři padlé vojáky leteckých a inženýrských jednotek a deset těl mrtvých příslušníků námořní pěchoty, kteří se zúčastnili války v Sýrii.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Tvrzení ukrajinské rozvědky nebylo možné nijak ověřit.

Už v poslední říjnové dekádě ukrajinská rozvědka tvrdila, že ze Sýrie na Krym přepravili těla 26 Rusů, kteří zahynuli v Sýrii. [celá zpráva]

Rusko dosud přiznalo jen tři mrtvé vojáky, kteří zahynuli v Sýrii. Jsou to pilot bombardéru Suchoj Su-24 sestřelený Turky, člen posádky vrtulníku, který se pokoušel vypátrat zbraňového operátora sestřeleného Su-24, a ruský voják, který spáchal v Sýrii sebevraždu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám