Hlavní obsah

Opilí sanitáři odnášeli místo nebožtíka spícího pacienta

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budapešť

Opilí sanitáři v nemocnici v maďarském městě Berettyóújfalu se snažili vynést z pokoje spícího pacienta místo nebožtíka. Když pacient hlasitě protestoval, že je na živu, sanitáři chytili tělo zesnulého 81letého muže tak nešikovně, že jim upadl na podlahu.

Foto: MTI

Nemocnice v Berettyóújfalu

Článek

Událost se odehrála v noci na sobotu, informovala komerční televize RTL Klub. Ředitel nemocnice Zoltán Muraközi potvrdil, že mu případ ohlásily sestřičky. Okamžitě se prý dostavil do nemocnice a sanitáři se museli podrobit testu na alkohol. „Výsledek byl pozitivní a oba ponesou důsledky,“ uvedl ředitel.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Sestřičky uvedly, že sanitáři původně v opilosti dokonce hledali nebožtíka na jiném oddělení.

Jeden z nich pracoval v nemocnici deset a druhý dvacet let. Doposud na jejich práci nebyly stížnosti.

Právník György Magyar upozornil, že konání sanitářů může mít pro nemocnici právní dohru. Příbuzní zesnulého mohou nemocnici žalovat za nedůstojné zacházení s tělem nebožtíka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám