Hlavní obsah

Z muže zadrženého v Rusku se vyklubal sériový vrah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

V Rusku odhalili a zadrželi dalšího vícenásobného vraha, uvedla agentura Interfax s odvoláním na kriminalisty. Muž, který byl zadržen v Krasnojarském kraji kvůli podezření ze zabití vesničana, se policistům nečekaně přiznal k vraždám několika dalších lidí.

Článek

Podezřelého policisté zatkli v souvislosti s vraždou 54letého obyvatele obce Rybnoje spáchanou v únoru letošního roku. Během vyšetřování trestného činu se prý zadržený písemně přiznal k násilnému usmrcení ještě dalších pěti lidí v letech 1999 až 2013.

Jeho první obětí se stal 38letý vesničan, kterého zastřelil loveckou zbraní. Vyšetřování tohoto zločinu bylo tehdy zastaveno, protože nebyl zjištěn pachatel.

Podle informací vyšetřovatelů zadržený muž v únoru 2000 před očima své tehdejší družky zabil sekerou 37letého příbuzného, jehož tělo zakopal v okolí domu. V květnu téhož roku střelil loveckou zbraní do hlavy 43letého bratra družky, kterého poté zahrabal v lese u vesnice.

O devět let později při novoroční oslavě uškrtil provazem mladou ženu, s níž se předchozí večer seznámil. Její tělo pak rozčtvrtil, odvezl na saních za vesnici a tam zahrabal do sněhu. Na jaře ostatky převezl a zakopal na odlehlejším místě.

Loni prý podezřelý při hádce udusil svou novou družku, se kterou žil jen krátkou dobu. Její mrtvolu zakopal na pozemku u svého domu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám