Hlavní obsah

Čech v Londýně ubodal Češku a pak skočil pod metro

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Londýnská policie vyšetřuje případ třiadvacetiletého Čecha, který spáchal na Nový rok sebevraždu skokem pod metro. Policie ho podezírá, že před tím ubodal svou českou přítelkyni, jejíž tělo bylo nalezeno v bytě v severním Londýně.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

České velvyslanectví je ve spojení s policií a probíhá identifikace obětí, řekla ve středu konzulka Markéta Meissnerová. Podle ní se policie snaží kontaktovat příbuzné obou mladých lidí, aby zjistila okolnosti jejich pobytu.

Podle Scotland Yardu muž zahynul pod vagonem metra v sedm hodin večer na Nový rok na stanici Finsbury Park. V neděli dopoledne pak záchranka objevila v Hampden Way v Barnetu na severu Londýna ženu, které bylo přes 20 let a která zemřela na ztrátu krve po četných bodných ranách. U jejího těla byl nalezen nůž.

Londýnská policie obě úmrtí spojuje. "V této chvíli nikoho jiného v rámci tohoto vyšetřování nehledáme," uvedl policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám