Hlavní obsah

Syřan skočil do vody z populární skály, kvůli obrovské náhodě zemřel

Obrovská náhoda stála život Syřana, který se rozhodl skočit do moře ze skály Raouche Rocks v libanonském Bejrútu. V daný moment se totiž pod skálou objevila loď, na kterou muž dopadl. Po dopadu ze zhruba 36 metrů byl na místě mrtvý. Zranění utrpěl i kapitán výletní lodi.

Foto: Profimedia.cz

Raouche Rocks v Libanonu

Článek

K tragické události došlo v neděli a celou situaci zachytily i kamery. Ze záběrů je patrné, že osudná loď se objevila pod jednou z několika skal přesně v okamžik, kdy se Fahd Ibrahim Jamil Al-Lakma rozběhl a chtěl skočit do vody. Dopadl ale hlavou přímo na loď a následně se jeho tělo odrazilo do vody. Přes snahu muže oživit, byl později v nemocnici prohlášen za mrtvého.

Zranění utrpěl rovněž kapitán výletní lodi, jenž byl převezen do nemocnice, o jeho stavu však nejsou zatím bližší informace. Zesnulý Syřan se přestěhoval do Libanonu poté, co jeho rodné město zasáhla v roce 2014 válka.

Uskupení několika skal v moři je oblíbené nejen mezi turisty, kteří do Bejrútu zavítají, ale také mezi místní omladinou, která ze skal, dokonce i včetně této 36metrové, s oblibou skáče do vody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám