Hlavní obsah

Řidič unikající před policií jel stopadesátkou po ráfku

San Francisco

Přes tři okresy stíhali kalifornští policisté tmavý terénní Nissan Pathfinder, než se jim ho podařilo zastavit pomocí jehlanů na silnici. Prorazily mu levou přední pneumatiku, řidič se však pokoušel ujíždět i po ráfku, řízení však nezvládl a převrátil se na nadjezdu na kraji Los Altos Hills. Na místě havárie policisté zadrželi 24letého Ramona Bernala.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič ujížděl policistům na ráfkuVideo: Reuters

 
Článek

Stíhání začalo kolem druhé odpoledne ve Vacavillu v oblasti Solana, kde policista spatřil na dálnici I505 nissan jedoucí nepřiměřenou rychlostí, uvedla stanice CBS.

Zastavit se ho však nepodařilo. Stíhání vozu jedoucího na jih po dálnici I680 pokračovalo i ve Fairfieldu a Dublinu, ale marně.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Vůz se podařilo zastavit až o hodinu později v dalším okrese, když nastražený jehlan prorazil přední pneumatiku. I s prasklou gumou však řidič pokračoval v jízdě rychlostí až 150 km/h, než se na dálnici 280 pneumatika zcela roztrhala a vozidlo narazilo do svodidla u středního pásu, od kterého se odrazilo a převrátilo se přes střechu zpátky na kola.

Řidič z vraku vystoupil a policisté ho zadrželi. Po vyšetření v nemocnici skončil v cele.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám