Hlavní obsah

Tři žraloci roztrhali dívku při šnorchlování na Bahamách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dovolená, která se změnila v horor. Tak popisují americké televize příběh 21leté Jordan Lindseyové. Mladá žena trávila s rodiči dovolenou na Bahamách. Ve středu odpoledne ji napadli během šnorchlování u Rose Island tři žraloci. Dívka neměla šanci uniknout a před očima jejích rodičů ji zvířata roztrhala, uvedla televize ABC.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Několik lidí se vypravilo ve středu odpoledne šnorchlovat. Mezi nimi byla i Jordan. Televize uvedla, že rodiče skupinku žraloků zpozorovali a pokoušeli se svou dceru křikem varovat. Dívka je ale neslyšela. Zvířata zaútočila a oni museli přihlížet tomu, jak jejich dceru trhají na kusy, uvedla televize.

Policisté uvedli, že dívku pokousali na ramenech, nohou, hýždích a pravou ruku jí žralok ukousl. Když záchranáři dívku vytáhli na břeh, už byla mrtvá. Jaký druh žraloků na Jordan zaútočil, není zatím jasné. Vyšetřování nehody pokračuje. Pláž byla po incidentu zavřena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám