Hlavní obsah

Žena bez paměti už zná svou totožnost, její výzvy si všiml synovec

Sacramento

Žena trpící retrográdní amnézií, která se v úterý prostřednictvím Facebooku a médií obrátila na veřejnost, aby jí pomohla najít její rodinu, už zná svoji totožnost. Výzvy si všimli její příbuzní a přihlásili se. Sam, jak ženě dosud říkali, je 53letá Kaliforňanka Ashley Menattaová. Nejedná se tudíž o Australanku, jak se spekulovalo.

Foto: Interpol

Ženinu totožnost pomáhal zjistit i Interpol.

Článek

Výzvy si na internetových stránkách stanice NBC všiml její synovec a upozornil svou matku, která zkontaktovala úřady.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Menattaovou našli na jihu Kalifornie v únoru téměř v bezvědomí. Nepamatovala si nic ze své minulosti, nevěděla, jak se jmenuje ani odkud pochází. Podle lékařů je příčinou amnézie velký nádor v pokročilém stadiu, který jí objevili na vaječníku. [celá zpráva]

Nádor byl odstraněn, avšak prognóza zůstává špatná.

Žena tvrdila, že opakovaně snila o australských plážích a místě na Havaji, které jí připadají povědomé. Vzhledem k jejímu přízvuku se mnoho lidí a úředníků domnívalo, že by mohla pocházet z Austrálie.

Podle televize NBC se Menattaová narodila v Pensylvánii a v průběhu let žila na různých místech v USA včetně Arizony a kalifornského Carlsbadu, kde ji objevili.

Ukázalo se, že má sestry ve státech Colorado a Maryland.

Reklama

Výběr článků

Načítám