Hlavní obsah

Do rodinného domu narazilo malé letadlo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington
Aktualizováno

Do rodinného domu v americkém státě Maryland narazilo v pondělí malé soukromé letadlo. Při nehodě zemřeli všichni tři lidé na palubě letounu, matka s dvěma malými dětmi žijící v domě se podle policie pohřešuje. Není jasné, zda v domě byla, či nikoliv.

Foto: Handout, Reuters

Dům poškozený explozí letadla

Článek

Dvoumotorový stroj Embraer EMB-500/Phenom 100 mířil na přistání na nedalekém letišti, když se podle svědků oslovených stanicí CNN začal ve vzduchu chovat podivně a náhle ztratil výšku.

Poté narazilo letadlo jedním křídlem do domu v obci Gaithersburg a následně explodovalo po nárazu do země. Výbuch poškodil dva sousední domy, jejich obyvatelé ale zraněni nebyli.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Napřed jsem slyšela zapraskání, pak jsme viděli, jak letadlo narazilo do boku domu, pak dopadlo na zem a explodovalo,” popsala CNN svědkyně.

Foto: Jose Luis Magana, ČTK/AP

Hasiči a záchranáři na místě neštěstí

Žena žijící v domě, do kterého stroj narazil, je spolu se dvěma dětmi nezvěstná. „Nebyli jsme schopni kontaktovat obyvatele domu, snažíme se zjistit, co se s nimi stalo,” řekl šéf hasičů místního okresu Montgomery Steve Lohr.

Jedna ze sousedek CNN řekla, že slyšela křik, nebyla si ale jistá, jestli vychází z domu nebo ze zahrady za domem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám