Hlavní obsah

Manželka Roberta F. Kennedyho ml. je po smrti, oběsila se

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Mary Richardsonová Kennedyová, manželka právníka Roberta F. Kennedyho mladšího, byla ve středu ve svém domě v Bedfordu severně od New Yorku nalezena mrtvá. Podle amerických médií se oběsila. Richardsonová Kennedyová, která s Robertem již nežila, měla problémy s alkoholem i drogami, napsala agentura AP.

Foto: ČTK/AP

Mary Richardsonová Kennedyová po boku svého manžela Roberta F. Kennedyho na snímku z roku 2009

Článek

Policie potvrdila, že tělo patří skutečně 52leté Richardsonové Kennedyové. Ve čtvrtek  by se měla uskutečnit pitva, která má objasnit příčinu smrti. Podle amerických médií se oběsila. New York Daily uvedl, že její tělo bylo objeveno ve stodole za rodinným domem.

Foto: Michelle McLoughlin, Reuters

Dům, kde našli mrtvou Mary Richardsonovou Kennedyovou.

Rodina tragédii potvrdila. "Hluboce litujeme smrti naší milované sestry Mary, jejíž tvůrčí duch bude chybět těm, kdož ji milovali," uvedl právník, který Kennedyovou zastupoval, když byla souzena kvůli jízdě pod vlivem alkoholu.

Richardsonová Kennedyová, která pracovala jako designérka a architektka, měla vážné problémy s drogami a alkoholem.

Foto: ČTK/AP

Mary Richardsonová Kennedyová po boku svého manžela Roberta F. Kennedyho na snímku z roku 2009

S Robertem, se kterým žila 16 let, měla čtyři děti. Byla jeho druhou manželkou. Synovec zavražděného amerického prezidenta Johna F. Kennedyho je prominentním právníkem, který se zabývá ekologickým právem. Jeho otec Robert F. Kennedy, někdejší senátor, byl zavražděn v roce 1968, tedy pět let po atentátu na bratra Johna F. Kennedyho.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám