Hlavní obsah

Američan se zabil, když zastřelil ženu a postřelil tříletého syna

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Anaheim

Policie v kalifornském Anaheimu pátrá po motivech, které vedly v neděli večer nejmenovaného Američana k tomu, aby zabil svou ženu, několika ranami postřelil tříletého syna a pak obrátil zbraň proti sobě. O případu píše web místní rozhlasové stanice KPCC a agentura AP.

Článek

Policisty zavolal v pondělí na tísňovou linku 911 pětiletý syn zabitých manželů, který před výstřely utekl a dvanáct hodin se schovával. Policii nahlásil, že jeho táta zabil mámu, pak se zastřelil a že nemůže najít mladšího bratra. Seržant Tim Schmidt dodal: „Říkal, že jeho bratr křičel.“

Na trávníku za domem našli policisté těla manželů. Od nich se táhla krvavá stopa k popelnicím, kde se schoval tříletý syn, jenž byl postřelen třemi ranami do hrudníku , paže a břicha. Podle lékařů, kteří jej operovali, přežije.

Manžel nejprve zabil svou ženu. Pak se pokusil zabít oba své syny. Mladšího zasáhl třikrát, ale když střílel na staršího, minul. Nakonec obrátil zbraň proti sobě. Na střelbu upozornil už telefonát v neděli večer, ale policisté nezjistili, kde k ní došlo.

Známí rodiny sdělili, že by za střelbou mohly být finanční potíže rodiny. "Přišli o nějaké peníze," uvedl přítel střelce Filomeno Adarna. Doplnil, že manželé nedávno požádali o úvěr a banka jim ho odmítla poskytnout.

"Oba pracovali v servisu, ale měli napjaté vztahy a finanční potíže," potvrdil možný motiv tragédie soused Ramon Maldonado.

Reklama

Výběr článků

Načítám