Hlavní obsah

Na parkovišti v Severní Karolíně byli zastřeleni čtyři lidé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Salem

Čtyři lidé byli zastřeleni v neděli v Severní Karolíně. Zločin v Mount Airy byl spáchán na parkovišti obchodu se satelitními přijímači. Policie už vydala zatykač na podezřelého 29letého Marcose Chaveze Gonzaleze, který odjel z místa činu v pick-upu.

Foto: Kevin Bartram, Reuters

Článek

Zločin byl spáchán kolem druhé odpoledne na parkovišti obchodu s televizemi a satelitními anténami. Policejní šéf v Mount Airy Dale Batson uvedl, že oběťmi jsou čtyři hispánci. Všichni byli podle něj zastřeleni, dva zemřeli na místě činu, dva po převozu do nemocnice.

Přestože Ameriku v posledních letech trápí případy, kdy lidé náhodně střílejí do nakupujících, zločin ze Severní Karolíny mezi ně zřejmě nepatří. „Nemáme pocit, že by šlo o náhodnou událost," řekl Batson s tím, že by to mělo uklidnit obyvatele, kteří se náhodných útoků obávají. Podezřelý z místa činu ujel v dodávce.

Batson možný motiv činu nenaznačil, neuvedl ani totožnost obětí pocházejících z místního okresu a podle něj policie neví, co čtveřice na parkovišti dělala.

Stíhaný Marcos Chavez Gonzalez je podle něj „ozbrojený a nebezpečný.“ Podle něj může mít útočnou pušku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám