Hlavní obsah

Ze sklepa radnice je vědecké zábavní centrum. Školy o ně mají obrovský zájem

Novinky, Zdeněk Šmýd

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberecká IQ Landia či brněnské Vida centrum patři mezi nejnavštěvovanější atrakce v tuzemsku. Hodonínu se nyní podařilo získat část expozice první zmíněné atrakce. Je o ni velký zájem.

Foto: Zdeněk Šmýd

Exponáty zabaví děti i dospělé.

Článek

Dostat kuličku z bludiště ven? To zvládne každý, ale dokázat to balancováním celého těla, když na bludišti stojíte, to už je jiné kafe. Stanovišť, které prověří vaše smysly i schopnosti, je teď v Hodoníně na padesát při výstavě, kterou zapůjčilo zábavné vědecké centrum IQ Landia z Liberce.

Měsíc a půl mají lidé Slovácka na to, aby využili této jedinečné šance a poznali se zábavnou formou. Jak jste silní, rozměrní, chytří, tvořiví? Necháte své smysly ošálit? To vám napoví chytře vymyšlené exponáty a ještě se u toho zasmějete.

Malé centrum našlo své místo ve sklepních prostorách hodonínské radnice v místě dřívější restaurace. Je skvělou možností pro celé kolektivy strávit příjemný čas soutěžemi.

Výstava potrvá od 15. listopadu do 3. ledna a k navštívení je denně včetně víkendů do 18.00 s tím, že dopoledne ve všední dny jsou určená školám a objednaným skupinám.

Nabídka se u škol setkala s obrovským zájmem. Ještě před začátkem výstavy už byly obsazené téměř všechny možné termíny vyjma těch mezi svátky na konci roku.

Reklama

Výběr článků

Načítám