Hlavní obsah

Velikonoční párty s finalistkou Superstar a vítězkou Hlasu v meziříčském M-klubu

Novinky, Ondřej Smolka

M-klub ve Valašském Meziříčí připravil na Bílou sobotu 26. března Velikonoční párty se skupinou Black Souls finalistky Superstar Alžběty Kolečkářové, kapelou LoGarytmy vítězky soutěže Hlas Česko-Slovenska a znovuzrozenými Bugaboo z Přerova. Začátek je ve 20 hodin, vstupenky jsou k dostání na místě.

Foto: Ondřej Smolka
Článek

Pořádnou jízdu s třemi skvělými kapelami připravuje M-klub ve Valašském Meziříčí na předvelikonoční Bílou sobotu. Poprvé zde pozvali finalistku Česko-Slovenské Superstar Alžbětu Kolečkářovou, která znělým hlasem doprovodí svou pražskou kapelu Black Souls.

„Než jsem se ukázala v televizi, nikdo snad ani netušil, jakého daru od Boha si cením opravdu nejvíc. Hudba, zpěv, mít možnost sdílet s lidmi tímto způsobem sebe samou a podílet se na mrazivých momentech. To je moje největší láska, díky Bohu,“ přibližuje svou lásku k hudbě Alžběta Kolečkářová. Kapela má v srdcích hlavně reggae, které se znatelně promítá do její hudby experimentující s tóny soulu, blues a rocku.

Druhým účinkujícím večera bude rocková kapela LoGarytmy, v jejímž čele stojí vítězka druhé řady soutěže Hlas Česko-Slovenska a rodačka z Kopřivnice Lenka Lo Hrůzová. Ve Valašském Meziříčí představí jak nové vlastní skladby, tak i úspěšné předělávky.

Do třetice všeho nejlepšího. Hostem večera bude vloni znovuzrozená příborská sestava Bugaboo, která má obrovský dar skládat hity s přídavkem muzikantského humoru. 

Reklama

Výběr článků

Načítám