Hlavní obsah

Uherskohradišťská nemocnice věnuje každé mamince kufřík s dárky

Novinky, Dana Lipovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherskohradišťská nemocnice připravila novinku pro maminky a novorozence v hradišťské porodnici. Každá maminka, které se narodí dítě v UHN, dostane tzv. baby set neboli obrázkový kufřík plný dárků.

Foto: Adéla Polehňová

herečka Slováckého divadla Jitka Hlaváčová (dříve Josková) přebírá v Uherskohradišťské nemocnici jako jedna z prvních maminek kufřík s dárky

Článek

Autorem návrhu grafického řešení je výtvarník a grafik Ivan Vacke, na výrobu finančně přispělo nemocnici také Město Uherské Hradiště. Obsah kufříku skrývá výrobky firem, které měly zájem se projektu účastnit.

Maminky tak uvnitř najdou například vzorky krémů pro děti, ovocné přesnídávky a šťávy, vlhčené čistící ubrousky, zdravé nosní kapky, ekologické prací prostředky, ale i tematické časopisy. Nechybí také malá kuchařka nebo slevové poukazy do místních prodejen.

Projekt podpořily Bepanthen, Nestlé, Zlatnická dílna Filip, Hipp, Pojišťění Martina Makarenková, Sudocream, Hamé, Oralflux, Optika Lesa, Valosun, Ovocňák, Fosfa, Vincentka, Linea Nivnice, VaV kočárky, časopis Maminka a časopis Miminko.

Jednou z prvních novopečených maminek, která dostala kufřík Uherskohradišťské nemocnice, byla i herečka Slováckého divadla Jitka Hlaváčová (dříve Josková), které se 8. března narodil syn Mikuláš.

„Chci poděkovat všem, veškerému personálu celého oddělení, jak se o mě i o syna úžasně starali. A k tomu ještě jako velké překvapení tenhle krásný kufřík. Bude to moc hezká a zároveň praktická vzpomínka,” pochválila nový produkt herečka.

Reklama

Výběr článků

Načítám