Hlavní obsah

Trutnovské gymnastky zabodovaly v Třebíči

Novinky, Ludmila Oravcová

Trutnovské gymnastky se nenechaly v Třebíči zahanbit. A i přes brzký odjezd okolo čtvrté hodiny ranní dokázaly získat dvě zlaté medaile a jeden stříbrný pohár.

Foto: Ludmila Oravcová
Článek

I když budík při vstávání ukazoval 3:30, tak ho nikdo nezaklapl a v plný autobus závodnic vyrazil vstříc dalším závodům v teamgymu.

Pro tentokrát jsme obsadili kategorii Junior I, Junior III a Trio Junior, kde jsme bohužel z důvodu nemoci nemohli postavit celý tým Junior II

Dívky Junior I závodily ve složení – Slavíková, Jezdinská, Oravcová, Hellingerová, Švecová, Mládková, Kerhátová, Prokůpková a Krejčí. Děvčata v omlazeném týmu, kdy z toho původního zůstala čtyři děvčata, se rozhodně nenechala rozhodit a předvedla svůj nejlepší výkon, díky kterému obsadila 2. místo z 11 družstev.

Nejstarší děvčata Junior III ve složení Krejčí E., Krejčí V., Slavková, Bachtíková, Ježková, Krejčová a Svobodová zvládla opět své cvičení na výbornou a vybojovala 1. místo.

V závodě Trií startovala Chaloupková, Hauptová a Kolínová. Díky jejich parádně zacvičeným řadám nemohly dívky dopadnout jinak, než závod vyhrát.

Domů jsme dorazili až k půlnoci sice unaveni, ale přesto víme, že to nebyla promarněná sobota. Teď už nás pro změnu čekají krajské přebory jednotlivců ve sportovní gymnastice, kde budeme věřit v postupy na mistrovství republiky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám