Hlavní obsah

Setkání s dvoumetrovým hroznýšem v Hrzánské pasáži přivodilo ženě téměř bezvědomí

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není to žádná sranda pro otrlého muže, natož pro křehkou ženu. Ta potkala v sobotu v Hrzánské pasáži v Praze dvoumetrového hroznýše královského, který se připlazil z Celetné ulice. Nejprve vydala děsivý výkřik, poté zavolala na tísňovou linku 156. Odchytová služba městské policie si následně plaza převzala.

Foto: MPP
Článek

Žena po zákroku strážníků přiznala, že jestli jí něco vadí, tak jsou to hadi, a ona zrovna narazila na superplaza. Její denní dávka odvahy byla naplněna po okraj, nervy už přetékaly, takže rychle vyklidila plaziště.

„Teplé a vlhké počasí bylo pro tropického hada pocházejícího z Jižní Ameriky zcela ideální. Bohužel v pasáži při odpočinku narazil na náhodnou kolemjdoucí, kterou vyděsil takřka do bezvědomí. Hadovi v odplazu statečně bránila do příjezdu odchytové služby přivolaná hlídka. Ošetřovatelé hroznýše ubytovali do vyhřívaného terária, kde čeká na svého majitele,” informovala Irena Seifertová, mluvčí Městské policie Praha.

Reklama

Výběr článků

Načítám