Hlavní obsah

Sejdeme se na lavičce. Veverská Bítýška o víkendu pořádá Dny obce

Novinky, Hana Nehybová

Divadlo, koncerty, výstava fotografií nebo sousedské povídání Sejdeme se na lavičce. Program třídenních slavností ve Veverské Bítýšce je pestrý.

Foto: z webu obce Veverská Bítýška

Loňské Dny obce Veverská Bítýška se pro nepřízeň počasí konaly v kulturním sále

Článek

Městys Veverská Bítýška pořádá již třetí ročník Dnů obce. 

Slavnostní zahájení akce je v pátek 31. srpna v 18 hodin na Masarykově náměstí, následuje zahájení výstavy fotografií s názvem 100 let republiky ve Veverské Bítýšce. V kulturním domě pak vystoupí Divadlo PRKNO s představením Vůně třešňového dýmu. 

Bohatý sobotní program nabízí nejen sportovní a kulturní odpoledne Na Ostrůvku, ale také například komentovanou vycházku po okolí Veverské Bítýšky.

V sobotu je také na programu akce Lavičky 2018, s podtitulkem Sejdeme se na lavičce. Jak radí organizátoři - vymyslete, co by bavilo vaše sousedy, a v 18 hodin vyneste před dům lavičky, židle a stolky. Pozvěte sousedy a známé, bavte se a zapojte se do soutěže. 

Podrobnosti o této akci, včetně telefonního čísla, na kterém se soutěžící přihlašují,  najdete zde: http://www.obecveverskabityska.cz/aktuality/files/dny-obce-2018/lavicky-1-big.jpg

V neděli program vygraduje od 14 hodin kulturním odpolednem na Ostrůvku. Soutěže, sport a zábava se budou střídat s hudebními vystoupeními.

Těšit se můžete na Kramářské povídání (pásmo písní Karla Hašlera a Jaroslava Ježka) a Spolek zpěvuchtivých dam s Hravou kapelou.

Zlatým hřebem nedělního programu pak bude od 17,30 hodin vystoupení populární brněnské kapely The Glass Onion - Beatles revival.

V případě nepříznivého počasí se nedělní program přesune do sálu kulturního domu.  Vstup na všechny akce třídenních slavností je volný.

Reklama

Výběr článků

Načítám