Hlavní obsah

Polička se vydá do zběsilého světa informací

Novinky, Klára Kašparová

Ve čtvrtek 22. srpna Poličku navštíví Petr Škyřík, vedoucí oboru Informační věda a knihovnictví. Informační vědec návštěvníkům povypráví o životě, knihách a také o přístupu k informacím a přiblíží jim tak zběsilý svět informací.

Foto: Klára Kašparová

Atrium Centra Bohuslava Martinů - zde se konají akce "Kuléta".

Článek

V rámci festivalu Poličského kulturního léta se koná další letní beseda, jejímž hostem bude PhDr. Petr Škyřík, Ph.D., autor knihy Očima informačního vědce. Petr Škyřík se v současné době zabývá informační vědou, behaviorální ekonomií, designem služeb a zážitkovou pedagogikou.

Besedování s Petrem Škyříkem zaujme jistě nejen knihovníky, milovníky literatury, ale i ty, kteří se chtějí dozvědět něco nového ze světa informační vědy. Žijeme ve zrychlené době a je důležité vědět, jak s nabytými informacemi pracovat a jak je později ve svém životě využít. Přidejte se k nám a poznejte tak svět informační vědy.

Poličské kulturní léto přináší řadu kulturních akcí – letní kina, divadla (nejen) pro děti, tvořivé dílny, cestovatelské a jiné přednášky. Multižánrový festival pořádá Centrum Bohuslava Martinů a Městská knihovna Polička ve spolupráci s o. s. MaTami, o. s. Pontopolis a o. s. Náš Martinů. Projekt rovněž podporuje město Polička a řada dalších institucí.

Bližší informace a kompletní srpnový program najdete na webové stránce www.letopolicka.cz nebo na facebookové stránce Poličského kulturního léta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám