Hlavní obsah

Pohár města Meziboří ve stolním hokeji pro Jiřího Nakládala

Novinky, Martin Kučera

O poslední možné body v Českém poháru 2019 v billiard-hockeyi šprtci se hrálo v sobotu 9. listopadu na dvou místech současně - v Brně-Bohunicích a v Meziboří.

Foto: BHC Most

Pohár města Meziboří - billiard-hockey šprtec

Článek

Jiří Nakládal z jihomoravského celku BHC Dragons Modřice si vybral dlouhou cestu přes celou republiku na Pohár města Meziboří. A byla to dobrá volba, v Meziboří zvítězil a tím si zároveň pojistil vítězství v Českém poháru 2019 mužů.

Na druhém místě v Poháru města Meziboří skončil Jan Matuščín (BHC StarColor Most) a i ten bude na letošním mistrovství ČR přebírat trofej pro vítěze Českého poháru, v jeho případě za kategorii starších žáků.

Třetí místo si z Meziboří odváží Ondřej Frýba (BHC StarColor Most). Na výborném pátém místě skončil nejlepší z domácího oddílu KSH ZŠ Meziboří David Klíma. Celkové jedenácté místo v turnaji a vítězství v kategorii vybojoval Oliver Čermák (BHC 15. ZŠ Most). Na organizace tohoto tradičního podniku finančně přispělo město Meziboří.

Ve Středisku volného času Most začal již pátý ročník projektu Air-hockey školám, který je i letos podporován společností United Energy. V tomto školním roce si jako první přišli zahrát žáci SZŠ Optima Most. Zvítězil Lukáš Bubeník.

Pohár města Meziboří – billiard-hockey šprtec: 1. Jiří Nakládal (BHC Dragons Modřice), 2. Jan Matuščín, 3. Ondřej Frýba (oba BHC StarColor Most), 4. Ondřej Matura (SVČ Most), 5. David Klíma (KSH ZŠ Meziboří), 6. Marek Těšitel (SVČ Most), 7. Matyáš Vaníček (BHC StarColor Most), 8. Josef Vitula (BHC Dragons Modřice), 9. Jozef Matuščín (BHC StarColor Most), 10. Daniel Rambousek (KSH Draci Třebenice) atd. 

Air-hockey školám XXV.: 1. Lukáš Bubeník, 2. Natalia Volfová, 3. Martin Knaf (všichni SZŠ Optima Most), 4. Kryštof Kubišta (SVČ Most), 5. Ondřej Bílek, 6. Sofia Salama (oba SZŠ Optima Most), 7. Martin Půža (SVČ Most), 8. Darina Daňková, 9. Milan Miloševič, 10. Jan Košler (všichni SZŠ Optima Most) atd.

Reklama

Výběr článků

Načítám