Hlavní obsah

Pod záminkou koupě žvýkaček muž brutálně napadl pokladní večerky a oloupil ji

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stále větší brutalitu používají kvůli pár korunám pachatelé trestných činů. Ve středu napadl pěstí do obličeje prodavačku večerky v Králově Dvoře asi 35letý, česky mluvící muž. Kriminálka po něm pátrá, kamera ho zachytila v "akci" zřetelně.

Foto: PČR Beroun
Článek

Ve středu 20. listopadu v 17.45 hodin v obci Králův Dvůr – Karlova Huť, vstoupil do prodejny večerky.

„Využil okamžiku, kdy se v jejích prostorách nenacházeli žádní zákazníci a před prodejním pultem, pod záminkou nákupu žvýkaček, vyčkal na moment, kdy pokladní otevře kasu a brutálně prodavačku napadl úderem pěstí do obličeje. Ženě se po chvilce podařilo z obchodu utéct. Pachatel z pokladny odcizil finanční hotovost v řádech několika tisíc korun a z místa utekl. Poškozenou museli převézt k ošetření do nemocnice,” informovala Marcela Pučelíková, mluvčí Policie ČR Beroun.

Muž byl vysoký přibližně 178 cm, ve věku okolo 35 let, štíhlé postavy, mluvil česky, oblečen do oranžové bundy, maskován kapucí a kšiltovkou, modré montérkové kalhoty. Kriminalisté se domnívají, že by muž mohl být zaměstnancem některé z přilehlých firem v okolí, nebo by v okolí místa činu mohl obývat některou z ubytoven, nebo byt.

Za loupež mu hrozí až 10 let za mřížemi.

Jakékoliv informace vedoucí ke ztotožnění neznámého pachatele mohou občané policistům sdělit na kterékoliv policejní služebně nebo na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám