Hlavní obsah

Na Štědrý den se poběží na Makču Pikču v pražských Stodůlkách

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trocha pohybu neškodí ani o Vánocích, v pražských Stodůlkách se poběží již po sedmnácté na haldu, jejíž útroby skrývají vyvážku z v minulosti stavěných sídlišť.

Foto: archiv radnice Prahy 13

vánoční Běh za Ježiškem

Článek

„Proslulá halda nad Nepomuckým rybníkem v Centrálním parku Prahy 13, zvaná Makču Pikču, se 24. prosince dopoledne stane dějištěm již 17. ročníku populárního Běhu za Ježíškem. Tento závod pořádaný atletickým oddílem TJ Sokol Stodůlky neodmyslitelně patří k vánočnímu dění v Praze 13. Každoročně se při běhu na vrchol kopce utká více než stovka účastníků. Běžet může kdokoli. Startovné se neplatí,” informoval mluvčí radnice Prahy 13 Mgr. Samuel Truschka.

Registrace závodníků začíná v 10.00 na úpatí haldy u Nepomuckého rybníka v Centrálním parku Prahy 13 (při ulici Pod Hranicí).

Na Silvestra v noci se poběží také

Kdo chce sportem ukončit rok 2014 a zahájit ten nový, ten je srdečně zván na noční Silvestrovsko-novoroční Běh metropole, který startuje ve středu 31. prosince ve 23.50 u kuželkárny v Centrálním parku Prahy 13.

Sportovní nadšenci všech věkových kategorií jsou srdečně zváni na poslední letošní sportovní akci v České republice v podobě běhu (nebo chůze) na čtyřkilometrové trati. Prezence účastníků je od 23.00 do 23.40.

Reklama

Výběr článků

Načítám