Hlavní obsah

Golfové hřiště v karvinských Lipinách nabízí golf i v zimním období

Novinky, Milan Haluška

Milovníci golfu v Karviné nemusí zoufat. Svůj oblíbený sport si mohou jít zahrát také v zimě, a to na cvičné plochy driving range či na zimních jamkách Mistrovského hřiště v Golf resortu Lipiny.

Foto: golflipiny.cz

Karvinský golfový areál

Článek

Jamky budou přístupné pouze tehdy, když nebude sněhová pokrývka. Driving range má však zateplenou kóji a bude tak přístupný za každého počasí.

“Zájemci si mohou na odpališti za příplatek pronajmout jednu z osmi kójí, které jsme zabezpečili proti větru a vybavili teplomety i halogenovým osvětlením. Otužilci samozřejmě mohou využívat také nezateplené kóje," uvedl správce areálu Pavel Malina.

Nejlepší golf v Česku

V celostátní anketě Golfový areál roku 2012 získal resort v hlasování golfistů první místo. Do ankety se zapojilo 3563 zkušených hráčů golfu.

"Vítězství v kategorii, v níž hlasovali sami golfisté, nás opravdu těší. Je to zcela mimořádné ocenění všech lidí, kteří areál navrhli a vybudovali, i těch, kteří se letos podíleli na provozu resortu. Zároveň nás to všechny povzbudilo do příštího roku," řekl prezident klubu Michal Kuča.

Reklama

Výběr článků

Načítám