Hlavní obsah

Druhý svatební den ve vile Löw-Beer v Brně

Novinky, Petra Svobodová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 7. ledna se uskuteční ve vile již po druhé svatební den. Od 10 do 18 hodin se budoucí nevěsty a jejich blízcí mohou seznámit s aktuálními svatebními trendy a načerpat inspiraci pro svůj velký den.

Foto: Archiv Salonu první republiky

Módní přehlídka v zahradě vily Löw-Beer v Brně

Článek

Svatební profesionálové představí širokou nabídku služeb. Návštěvníky a především návštěvnice bude ve schodišťové hale vily čekat výstava svatebních a společenských šatů, ochutnávka vína, ukázka svatebních oznámení a mnoho dalšího. Můžete si vyzkoušet i slavnostní líčení nebo svatební účes. Připraven bude i fotokoutek, odkud si hned můžete odnést fotografii.

Hrát bude, jak jinak, hudba vhodná ke svatebnímu obřadu. Návštěvníci se také dozvědí o možnostech uspořádání svatebních obřadů v areálu vily.

Zpestřením svatebního dne budou dvě módní přehlídky připravené ve spolupráci se Salonem první republiky, které proběhnou v 11 a 15 hodin. Přijďte se podívat, jaké svatební šaty nosily naše babičky a prababičky. Jedinečná přehlídka nazvaná Jen pro ten dnešní den… aneb Svatební šaty v proměnách času ukáže oděvy z let 1910 - 1970, do nichž se oblékaly nevěsty, družičky i svatební hosté. K vidění budou modely vytvořené podle dobových pramenů, ale i originální kusy.

Vstupné na akci je 75 Kč. Všechny vstupenky budou slosovány a na výherce čekají zajímavé ceny od přítomných svatebních dodavatelů. Prohlídka vily není součástí akce. Svatební den je připraven ve spolupráci se svatební koordinátorkou Veronikou Polehlovou.

Vila Löw-Beer v Brně je nejmladší pobočkou Muzea Brněnska, které dále spravuje Muzeum ve Šlapanicích, Muzeum v Ivančicích, Podhorácké muzeum, Památník písemnictví na Moravě a Památník Mohyla míru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám