Hlavní obsah

Dobročinný bazar Naděje + Od lžičky po kredenc podpoří lidi s handicapem v Uherském Hradišti

Novinky, Lenka Durďáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve dnech 31. března a 1. dubna ožije Kolejní nádvoří, Dobročinný obchod Naděje a komunitní kavárna Cafe 21 na Masarykově náměstí 21 v Uherském Hradišti Dobročinným bazarem + Od lžičky po kredenc. Výtěžek bude použit na dobročinné účely.

Foto: Lenka Durďáková

Plakát

Článek

Samotný bazar nabídne možnost vdechnout další život oblečení, hračkám, knihám, vybavení do domácnosti i tradičním slováckým předmětům. Nezřídka se objeví i možnost obohatit svou vintage sbírku zapomenutým kouskem z babiččiny kredence či retro oblečením. Samotný bazar nabízí předměty za minimální ceny, čímž šetří peněženky nakupujících, životní prostředí, dělá radost a pomáhá.

Kromě hravého a nedrahého nakupování budou pro návštěvníky připraveny voňavé nápoje a další příjemnosti v podobě hudebního vystoupení, kavárny a dětského koutku.

„Věříme, že si tak na bazaru každý najde to, co ho potěší a přispěje k pohodě v nastávajících jarních dnech. Srdečně tak všechny zveme nejen k nákupu, ale také ke vzájemnému setkání,“ shodují se Renata Zezulková, fundraiser uherskohradišťské pobočky Naděje a provozní Zdenka Dvořáková z Cafe 21.

Poklady zachovalé, vhodné k prodeji můžete darovat do 24. března do Dobročinného obchodu Naděje na Masarykově náměstí 21 vedle Informačního centra: po - pá 9 - 12:30 a 13 - 17:00 hod.

Svým nákupem na bazaru nebo darováními pokladu ze své skříně či kredence podpoříte zaměstnávání lidí s handicapem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám