Hlavní obsah

Čert řádil na vyhlídkové věži Nové radnice v Ostravě

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 5. prosince celý den řádil na vyhlídkové věži Nové radnice v Ostravě čert. Kdo v době od 9 do 17 hodin Novou radnici navštívil a vyjel rychlovýtahem do Ostravského informačního servisu, byl přivítán čertem a rachotem jeho řinčících řetězů.

Foto: Josef Zajíc

Mikuláš na věži. 5. prosince 2012

Článek

Dospělí toto překvapení prožívali s mírným úsměvem. Děti se nejprve tulily v náručí svých rodičů, ale po příchodu Mikuláše a anděla se přece jen zklidnily a začaly komunikovat. Odpovídaly na otázky, jestli jsou hodné, zda si uklízejí doma hračky a ty starší pěkně přednesly básničku či zazpívaly písničku.

Protože všechny děti byly hodné, šťastné a veselé, dostaly od anděla drobné sladkosti, od Mikuláše pohlazení, jen čert se už pokorně držel vzadu.

Pokud rodiče měli zájem, mohli vyjet na vyhlídkovou věž a z výšky 73 metrů vyslechnout výklad o místech v okolí zasněžené Ostravy.

Podle pracovníků Ostravského informačního servisu navštívilo během středy věž 110 zájemců, kterým se akce Mikuláš na věži velmi líbila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám