Hlavní obsah

Casting ve Zlatém jablku hledá novou Miss Czech republic 2020

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vstup do světa celebrit, módy a modelingu nabízí dívkám od 17 do 25 let další ročník soutěže krásy Miss Czech Republic 2020. Zlínský casting se uskuteční v pátek 4. října od 17 hodin v obchodním centru Zlaté jablko. Casting doprovodí program, ve kterém zazpívají Pavel Callta a Adéla.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Miss Czech Republic vysílá všechny své vítězky na největší světové soutěže krásy současnosti. Její nový ročník je tak příležitostí pro sympatické mladé dívky, které chtějí zažít svět showbusinessu.

Casting, z něhož vzejdou postupující do semifinále soutěže Miss Czech Republic 2020, se ve Zlíně koná v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko v pátek 4. října. Přihlásit se do něj mohou dívky ve věku 17-25 let.

O úspěchu zde nerozhodují jen výška a míry, ale především půvab a sympatie. Které dívky se podívají do semifinále, rozhodne porota, v níž zasedne ředitelka soutěže, modelka Taťána Makarenko, i úspěšné účastnice předchozích ročníků Miss Andrea Prchalová, Lucie Kovandová a další. Soutěžit se bude v rozhovoru s porotou a v promenádě v koktejlových šatech.

Casting zpestří také doprovodný program moderovaný Evou Decastelo. Představí se v něm populární zpěvák Pavel Callta a mladá zpěvačka Adéla.

Zájemkyně o účast na castingu se mohou registrovat přímo v místě konání od 16 hodin, s sebou kromě odhodlání musí mít občanský průkaz, boty na podpatku, koktejlové šaty a tmavé džíny. Začátek castingu je v 17 hodin.

Další informace na www.missczechrep.cz 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám