Hlavní obsah

Brno už kupuje lístky na muzikál Děti ráje

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úspěšný muzikál Děti ráje míří do Brna. Již na podzim letošního roku bude mít premiéru v Boby centru. O casting na obsazení hlavních i vedlejších postav byl opravdu zájem.

Foto: David Vaněček

Děti ráje - Brněnský casting

Článek

V novém nastudování pod taktovkou režiséra Radka Balaše už má ovšem jistou roli sám producent a autor původní verze Sagvan Tofi a Lukáš Vaculík. Nově do muzikálu nastoupí například Martin Dejdar.

V brněnské Laser Show Hall, která svým atypickým uspořádáním připomíná show hally v Las Vegas, se potkali brněnští umělci s několika zpěváky a tanečníky z pražské sestavy. Na castingu nechyběl ani Bořek Slezáček se synem, Petr Kutheil, Braňo Polák, Michael Foret a další.

Muzikál, který v pražských Holešovicích vidělo přes 400 000 diváků ve 480 reprízách, doplní novými dekoracemi Daniel Dvořák, choreografickou stránku si vzala na starost Leona Qaša Kvasnicová. Produkce muzikálu si pochvaluje předprodej lístků. „Sotva jsme spustili předprodej, lístky se začaly ve velkém prodávat, což nás velmi těší,” uvedla Jaroslava Klíčová z Carousel production.

Po pěti úspěšných letech zamířil jeden z nejnavštěvovanějších muzikálů posledních let do Brna, aby Děti ráje, tedy parta maturantů z konce 80. let trávící svůj volný čas po diskotékách se předvedla i zde. Muzikálu vévodí hity Františka Janečka, Michala Davida, Zdeňka Bartáka a skupiny Kroky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám